Messuvuosi 2018

Asuntomessut 2018 järjestetään Porissa Karjarannan alueella, kävelyetäisyydellä keskustasta ja vain sillan ylityksen päässä Kirjurinluodosta. Monimuotoinen rakentaminen
materiaalien ja värien suhteen, idylliset puistoalueet sekä suotuisa sijainti tekevät Karjarannasta unelmien asumisalueen.

Yrittäjälle

Yrittäjälle

Asuntomessut Porissa 2018 on merkittävä matkailutapahtuma. 2010 – 2016 messuilla on käynyt 120 – 160 000 messukävijää.

Edellisvuosien asuntomessuilla Jyväskylässä 2014 ja Vantaalla 2015 vieraat jättivät 4,4. – 5 miljoonaa euroa messuille. Lisäksi messuvieraat jättivät paikkakuntien yrityksille 4,2 – 7,3 miljoonaa euroa.Nämä paikkakunnille jätetyt eurot koostuivat mm. alueen majoitus- ja ravintolapalveluista sekä hyödykkeiden ostoista.

Yrittäjä, tehosta markkinointiasi hyvissä ajoin ennen messujen alkamista, jotta tavoitat sinulle tärkeät messuvieraat!

Palvelutori

Palvelutori

Yrittäjä, ota kaikki hyöty ja ilo irti messuvuodesta. Yritykset, jotka haluavat tarjota tuotteitaan tai palveluitaan messurakentajille, voivat tehdä sen täyttämällä Palvelutori-ilmoituksen. Ilmoituksen jättäminen Palvelutorille on ilmaista ja ilmoitus välitetään kaikille messurakentajille.

Jätä Palvelutori-ilmoitus täällä »

Voit lähettää välitettävät tiedot myös suoraan sähköpostitse osoitteella susanna.kivimaki@pori.fi

#poriuudistuu

#poriuudistuu

Porilainen rakastaa tapahtumia! Pori on tapahtumakaupunki ja kesä 2018 tuleekin olemaan tapahtumien superkesä.

Pori kokoaa musiikkikansaa kaikkialta Suomesta Porin Jazzeille ja Porispereen, SuomiAreena taas kutsuu väen mukaan yhteiskunnalliseen keskusteluun.

Asuntomessut Porissa 2018 tuo kaupunkiin uutta tekemisen meininkiä. Messut antavat mahdollisuuden näyttää mitä satakuntalainen yrittäminen ja vieraanvaraisuus ovat. Tämä onkin mahtava tilaisuus saada Poriin lisää uusia matkailijoita sekä näyttää heille kaupungin elinvoimaisuus ja asumisen uudet tuulet.

Tilaa uutiskirje!
Cxense Display