01

Hae haluamaasi tonttia

Pientalotonttien hakuaika on päättynyt. Pientalotontteja voi enää saada vain, jos joku valituista hakijoista perääntyy suunnitelmissaan.

02

Rakentajien valinta & tiedoksianto

Tonttivalinnat on tehty ja ilmoitukset hakijoille toimitettu.

03

Monikantasopimukset

Rakentaja, Porin kaupunki, Suomen asuntomessut ja esim. talotehdas tai muu rakentajan valitsema yhteistyökumppani tai kumppanit kirjoittavat sopimuksen, jossa sovitaan vastuista ja velvoitteista rakentamisen sekä asuntomessujen aikana.

04

Rakennuslupa-asiat

Lokakuussa 2016 voi hakea rakennuslupaa. Rakennusvalvonta on sitoutunut toimittamaan rakennusluvan päätöksen messurakentajille neljässä viikossa hakemuksen jättöpäivästä – normaalisti tähän kuluu huomattavasti pidempi aika. Apunasi rakennusluvan haussa toimivat aluevalvoja sekä messutoimisto.

05

Rakentamisen aloitus

Kun lupa-asiat ovat valmiina – voi rakentaminen alkaa. Ensimmäiset rakentajat pääsevät aloittamaan jo marraskuussa 2016. Viimeistään rakentaminen pitää aloittaa elokuussa 2017, tai erikseen sopimalla myöhemminkin.

06

Asuntomessut

Uusi upea asuinalue Karjaranta21 toimii Porin Asuntomessujen tukikohtana ja näyttelykohteena 13.7. – 12.8.2018.

07

Muutto omaan kotiin.

15.8.2018 rakentajat pääsevät muuttamaan messukoteihin – joita tästä edes voidaan kutsua ihan vaan kodeiksi. Onnea uuteen kotiin!

Myynnissä olevat kohteet

Myynnissä oleviin kohteisiin voit tutustua mm. www.etuovi.com:ssa lisäämällä kohdehakuun ”karjaranta”.

KARJARANTA21 – RAKSARADIO SPOTIFYSSA

Miltä kuulostaa unelmien asuinalue? Makuasioista on turha kiistellä, mutta tässä soittolista piristämään arkea raksalla tai inspiroimaan uuden kodin visiointia.

Kuuntele Karjaranta 21 -soittolista Spotifyssa >

Raksaradio
Tilaa uutiskirje!
Cxense Display